Cia Infinit: Nilu

Multiple dates

Casal Jove

Carrer de Pepe Montó, 5, Sueca

Submergix-te en un viatge màgic i captivador a través de l'immens valor que té l'aigua. Un espectacle que t'eixuga la gola i et rega el cor.

“Nilu” significa “aigua” al sud de l’Índia, al sud de l’Índia no hi ha aigua.

Nilu és un viatge de resiliència, recerca i amistat que ens convida a reflexionar sobre la nostra relació amb l’aigua i a prendre consciència de la necessitat de preservar i protegir este tresor incalculable per a les futures generacions.

Poesia en moviment, un espectacle que t’eixuga la gola i et rega el cor.

 

INTERPRETACIÓ: Enric Romaguera

DIRECCIÓ: Nacho Diago

COREOGRAFIA: Pepa Cases

ESPECIALISTA CIRC: Raül García

ESCENOGRAFIA: Jose Segura

DISSENY IL·LUMINACIÓ: Cotu Peral

DISSENY VESTUARI / ATREZZO: María Ceballos

MÚSICA ORIGINAL: David Alarcón

MÚSICS COL·LABORADORS: Pau Seguí (Arranjaments), Juan Castelló (Mescla), Gusmà Gil (Baix), José María Reillo (Percussions), Rafa Albero (Guitarres), Darío Benedito (Saxo), Miquel Gil (Veus en off) versió carrer

DISSENY / FOTOGRAFIA (CARTELL): Assad Kassab

FOTOGRAFIA (ESPECTACLE): Daniel Gramage

FOTOGRAFIA (PROMO) / VÍDEO: Jose L. Hervàs

DISTRIBUCIÓ: a+ Soluciones Culturales

 

LA COMPANYIA

Enric Romaguera és Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, músic multidisciplinar, actor, artista de circ, pallasso i docent multinivell.

Va iniciar el seu recorregut en el circ en 2007 completant la seua formació amb els ensenyaments de Jona sun (Byron Bay, Austràlia), Marco Paoletti (l’Argentina), Jorge Petit (Xile), Sergio Claramunt (València)…

En 2015 va ser seleccionat per a actuar en “CIRCUBA” el Festival de l’Havana (Cuba). En 2017 realitza la gira europea amb l’espectacle “Blues&Crystal” (Bristol, Roma, Paris, Barcelona, Londres, Berlin…). En 2018 va realitzar la gira mundial amb el seu espectacle “Blues&Crystal” pels Estats Units i Mèxic (Boston, Nova York, Louisville, Cancun, Mèxic DF…).

Media content

Related content

Share with friends