Kallo Collective: Pendulum

Multiple dates

Centre Municipal Bernat i Baldoví

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

Ni tan sols la bogeria s’interposa en la peculiar fascinació de dos aristòcrates per tot el que es mou, es bressola o es balanceja.

Una proposta que combina l’explosivitat i l’acció amb la resposta física humana al moviment suau i constant.

En l’entorn familiar de comoditat de la classe alta, ni tan sols l’estupidesa s’interposa en el camí de dos aristòcrates i dels seus enginyosos descobriments, amb una fascinació peculiar per tot el que es mou, es bressola o es balanceja. No obstant això, a poc a poc s’adonen que ja no tot és com abans, perquè… Què és la noblesa sense riqueses, servents i raó?

Un examen de totes les coses que es balancegen, es bressolen o es mouen cap avant i cap arrere una vegada i una altra. Un balancí, un llum, pesos, una hamaca, el nostre alé. Totes les coses que es mouen constantment cap avant i cap arrere són l’essència de la inquietud. No obstant això, trobem en estos moviments un consol intrínsec, com si ens recordaren una experiència anterior a la consciència.

Premi a l’excel · lència Auckland Theatre Award 2019

Millor espectacle Fringe World Perth Weekly Award – Physical Theatre 2019

Millor espectacle New Zeland Fringe 2019

Millor espectacle Auckland Fringe 2019

 

 

CREACIÓ I INTÈRPRETS: Luis Sartori do Vale i Thom Monckton

DISSENY IL·LUMINACIÓ: Jere Mönkköen

DISSENY SONOR: Petteri Rajanti

PRODUCCIÓ: Kallo Collective

CO-PRODUCCIÓ: Dynamo – Workspace for circus and performing arts

 

LA COMPANYIA

Kallo Collective fundada en 2009, és una guardonada companyia de teatre físic i circ contemporani centrada en produccions no verbals amb la comèdia com a nucli. Des de 2010, les actuacions de la companyia han encantat el seu públic realitza gires en 5 continents diferents i 34 països. En 2020 la companyia va ser premiada amb el Premi Nacional de Circ de Finlàndia.

Media content

Related content

Share with friends