Sadiq Ali: The chosen haram

Multiple dates

Show previous dates

Centre Municipal Bernat i Baldoví

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

Quan la teua religió desafia l'essència de qui eres... com avances?

Una bella i commovedora peça de teatre físic. Un treball potent, fort i sensual que desafia i entreté. The Chosen Haram conta la història de dos homes queer, la seua trobada casual a través d’una aplicació de cites i les barreres socials, culturals i personals que desitgen superar.

Que alguna cosa siga “haram” significa que està prohibit per l’Islam i, en esta proposta, és l’homosexualitat el haram amb el que el protagonista ha de lluitar, on la identitat i la sexualitat no connecta amb el que s’ensenya sobre la fe i el món que li envoltava.

The Chosen Haram no és només la història de Sadiq Ali: és la història d’altres ex musulmans LGBTQ+ que van compartir parts de si mateixos durant el desenvolupament d’este treball, i és la història d’aquells que mai van tindre l’oportunitat de compartir estes parts d’ells mateixos. És un treball valent i dolorós que examina les complexitats de la fe i la sexualitat, i com el sentiment alliberador de triar abraçar la teua identitat no és tan fàcilment assolible per a moltes persones queer de fe.

Premi Summerhall Lustrum Festival Edimburgh 2022

 

ARTISTA PRINCIPAL I INTÈRPRET: Sadiq Ali

INTÈRPRETS: Sadiq Ali, Hauk Pattison

ASSESSOR MOVIMENT: Conor Neall

DRAMATÚRGIA: Rishi Trikha

DISSENY SO: Guy Veale

MÚSICA ORIGINAL: Kester Hynds

DISSENY IL·LUMINACIÓ: Jamie Heseltine

VESTUARI: Cleo McCabe

DIRECCIÓ TÈCNICA: Chris Gorman

MENTOR: Al Seed

PRODUCCIÓ: Turtle Key Arts

ASSISTENT DE PRODUCCIÓ: Vee Smith

AMB EL SUPORT DE Flora Herberich

 

LA COMPANYIA

SADIQ ALI

Sadiq Ali és un artista i creador d’espectacles queer, d’herència mixta, graduat en el London’s National Centre for Circus Arts. Ha creat i treballat amb companyies contemporànies com Ockhams Razor, Upswing Circus i Superfan i creant les seues pròpies obres de llarga duració, la primera de les quals, The chosen haram, es va estrenar amb gran èxit de crítica.

Sadiq també actua regularment en els circuits internacionals de Cabaret, Varietats i Burlesque, on combina un alegre amor per la comèdia, l’expressió corporal i la representació. The Chosen Haram, el treball debut de Sadiq, és un espectacle que li ha permés explorar la seua experiència, sexualitat i fe i aplicar-la a una forma d’art circense contemporani. Esta experiència ha despertat la passió per explorar més a fons els potencials inherents al circ per a contar històries alternatives, tocar el cor de l’audiència i, en última instància, generar canvis en la forma en què percebem la forma d’art.

 

HAUK PATTISON

Hauk Pattison és un artista multidisciplinari nascut a Londres especialitzat en Teatre, Arts Marcials i Circ i graduat en el National Centre for Circus Arts en 2014, ampliant les seues habilitats entrenant-se per a ensenyar combat en l’escenari, així com per a convertir-se en un especialista en acrobàcies i acció.

Hauk està obsessionat amb l’extrem i el subtil de la narració i, per això, està molt orgullós d’haver estat involucrat des de l’inici en la creació de The chosen haram.

Treballs anteriors: Dunsinane (RSC), Macbeth (Royal National Theatre and National Theatre Productions); Guardians of the Galaxy (Secret Cinema, Marvel and Disney), Depths of My Mind i Be-Loved (Scarabeus), Playground Victories (Scribbled Thought i Light the Fuse), Fallen CircusNotes on a ScandalDumboPennyworth i The Witcher.

Media content

Related content

Share with friends