Cia. Patricia Pardo: Cuina!

Multiple dates

Show previous dates

Casal Jove

Carrer de Pepe Montó, 5, Sueca

Cuinar o no cuinar, eixa és la qüestió de la mà de tres pallasses a qui la indústria de l’edulcoració els ha pervertit el gust i la voluntat.

Dues pallasses s’enamoren. S’enamoren i cuinen entre l’accident i el bes. I no els quedarà altra que construir un paradís on cuinaran bollits, purés de carabassa i arròs al forn o, potser, obrir una bossa de papes. Ensucrar-se o anar cap al despertar proletari d’una vellesa saludable.

Una obra que vol posar la cuina (l’acte de menjar diàriament i la decisió o no de cuinar-se i què cuinar-se) com l’excusa dramàtica per a parlar de l’autosuficiència, dels actes d’amor i de com les accions íntimes quotidianes aparentment intranscendents tenen un impacte determinant, no sols en la mateixa felicitat, sinó també en la naturalesa, l’economia i l’organització social.

Posar el focus en la cuina, sí. I com diria la xef i divulgadora Maria Nicolau: de l’acte revolucionari que suposa cuinar. Perquè menjar ho fem cada dia. I eixe acte que podríem considerar insignificant, té, realment, un ressò magnànim en nosaltres i en l’entorn.

 

CLOWNS: Eva Zapico, Hèctor Rodríguez i Patrícia Pardo

DIRECCIÓ DE MOVIMENT I NARRATIVA VISUAL: Pau Bachero

TEXT, DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ ESCÈNICA: Patrícia Pardo

COMPOSICIÓ MÚSICA I ESPAI SONOR: Eva Gómez i Laura Miñarro

CANÇÓ «MÁS LA QUIERO YO»: Miguel Ángel Cabrera

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ: Diego Sánchez

CONSTRUCCIÓ ELEMENTS D’ESCENOGRAFIA I UTILLERIA: Raúl Garbayo

FOTOGRAFIES DIFUSIÓ: Stella Blasco

DISTRIBUCIÓ: Lola Domingo (L’estiba Cultural)

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Begoña Palazón

LA COMPANYIA

Companyia valenciana dirigida per la clown i dramaturga Patrícia Pardo qui, en el marc de la companyia, investiga la coexistència entre l’expressió circense tradicional (l’heretada) i la contemporània (la imaginada).

La companyia, des del 2007, ha estrenat 9 obres que han girat per part del Circuit Teatral Valencià i també en l’àmbit estatal i internacional, visitant 15 països d’Europa, Amèrica i Oceania.

Premi al Millor Espectacle de Circ als Premis de les Arts Escèniques Valencianes 2020 de l’Institut Valencià de Cultura per La vaca que riu

Premi Most Mesmerizing Award del festival Gothenburg Fringe 2017 per Cul Kombat

Premi del Públic Festival Decorridos de Múrcia 2016 per Comissura

Premi a la Millor Interpretació i Menció a la Millor Obra Tragicòmica al Festival 2012

Cumbre de las Américas d’Argentina per Comissura

Media content

Related content

Share with friends