JONATAN PENALBA presenta REVERSIONS

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Casa de la Cultura

Carrer Escoles Pies, 4, Alzira

Nascut l’any 1991 en la localitat valenciana de l’Alcúdia, en la comarca de la Ribera Alta, Jonatan Penalba ja és un veterà en el món de la cançó, malgrat la seua joventut. I és que molt prompte es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos.


L’aparició del seu primer disc, De soca-rel (Temps Record, 2018), el va situar en molt poc de temps en un lloc ben destacat dins del panorama de la música folk valenciana. Han sigut 2 anys intensos, amb molts concerts al País Valencià i a Catalunya, i també un concert a l’altra banda del mar, a Formentera. Fins i tot ha arribat a compartir escenari amb Maria del Mar Bonet, i també ha rebut 3 nominacions en els Premis Ovidi i ha sigut finalista en els Premis Carles Santos de la música valenciana.


I ara, este 2020, ens arriba el seu últim treball, Reversions.


Este nou disc i espectacle ens presenta a un Jonatan Penalba lleugerament diferent del que hem conegut fins ara, que s’allunya un poc de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar del tot la música d’arrel. Així, esta nit podrem escoltar temes tradicionals com la Granaïna de Montaverner, i un cant d’estil. Però també cançons de Miquel Gil, Ovidi Montllor, La Gossa Sorda, Lluís Llach, Raimon o Feliu Ventura; i lletres de poetes com ara Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés i Ausiàs March.


FORMACIÓ: Jonatan Penalba, veu / Hèctor Peropadre, acordió i llaüt / Pere Ródenas, guitarra.

Media content

Share with friends