EXPECTATIVA ZERO + BLOWING GOAT

Multiple dates

Show previous dates

Sala Toman

Granollers 11, Polígono Granja Vila, Reus

Expectativa Zero es forma l'abril del 2009 a Olot (Girona).

Inicialment amb un estil proper al punk i al oi !, debuten l'11 d'octubre '09, posteriorment se succeeixen concerts a la província de Girona, fent-se amb una fidel legió de seguidors.

De forma paral·lela graven la primera maqueta i es presenta a Olot amb gran èxit, ràpidament s'esgoten les còpies i es publica el treball a Internet per major difusió. Després es succeeixen diversos concerts, i és en un d'ells (Festival Gos de Sant Rock) on es grava un disc en directe que posteriorment es penja a Internet. Prossegueixen molts directes, amb menció especial al qual compartireron escenari amb KOP i Non Servium.

A la primavera del 2013 graven una segona maqueta amb millor so i és presentada en altres concerts.

Després d'alguns canvis de formació a finals del 2013, es produeix un cert canvi d'estil, si bé la banda ja havia començat a tocar estils propera a l'harcore / metall, amb aquestes incorporacions aquesta influència es fa molt més visible.

Al gener del 2014 es produeix el debut amb la nova formació a la sala La Mirona de Girona, al costat de Subtrabelios.

Entre maig i juny d'aquest mateix any, graven una demo en MusicLan Estudis. Aquí la banda plasma la seva personalitat en 5 temes, amb "trallazos" de punk rock, metall, thrash i hardcore.

El grup de la Garrotxa ha descarregat energia pels escenaris de tota la província de Girona i part de Barcelona ...
La banda ha anat evolucionant i madurant el seu so.

Ja en 2016 i amb nous canvis en la formació, la banda ha acabat de trobar la seva personalitat, que s'ha plasmat en el seu últim treball "Re-evolución" gravat en Juglans Estudi entre abril i maig de 2016, on es percep aquesta consolidació i aquesta ràbia positiva.

No és fàcil etiquetar l'estil de Expectativa Zero; heavy, punk, rock, metall, hardcore, thrash !, es barregen per acabar elaborant unes cançons que no deixen indiferent a ningú.

Àgils i contundents ritmes a la bateria de Rafa Garrigós, riffs canyers per part d'Edu i Mike, acompanyats del baix precís de l'Albert, fan una bona base perquè la veu de Jordi "Somàlia" piqui cada estrofa sense pietat.

Media content

Related content

Share with friends