The Raining Frogs en Reus

Multiple dates

Show previous dates

Sala Toman

Granollers 11, Polígono Granja Vila, Reus

The Raining Frogs es forma una nit de febrer, amb gust de tabac i whisky barat, de la mà de dos músics en
standby, units per la causa i el destí.
De trajectòries diferents i amb un mateix origen, Maurki Mustang (veu i guitarra) i Fer Van Trasher (veu i guitarra), s'uneixen per formar un duo de Folk. Durant mesos el duo va prenent forma i adquirint bagatge, i és al setembre de 2010 quan es decideix ampliar el format incorporant un bateria, un baixista i un tercer guitarrista per aportar així l'element que els faltava per convertir-se definitivament en el que actualment són, The Raining Frogs Band.
La banda està formada per Fer Van Trasher (veu i guitarra), Maurki Mustang (veu i guitarra), Roger C "The Hunter" (guitarra i chorus), Pol "Chicken Run" Vuigner (baix) i "Smoking drum" Pere ( bateria)
Actualment la banda acaba d'editar el seu primer Ep
anomenat Leaving Home, compost de 8 temes amb un estil propi clarament influenciat pel rock and Roll i el folk
americà de grups i artistes com The Eagles, ZZ top, Neil
Young i Johnny Cash entre d'altres . Els seus temes parlen de llocs, de somnis i de personatges de ficció. Amb arrels Rock, i criança en roure americà, TRFB és una banda amb una barreja de les millors varietats musicals i un únic objectiu ... gaudir del Rock and Roll !!

No podeu perdre la oportunitat de veure aquesta gran banda i sense pagar......
ENTRADA LLIURE

Us esperem el proper dissabte dia 25 de Juliol a les 21:30hs i comenceu la nit amb una bona hamburguesa americana tot segui el concert de "THE RAINING FROG"

Media content

Related content

Share with friends