Philippe Foulon I William Waters en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Basilica Santa Maria del Pi

C/ Cardenal Casanyas 16, Barcelona

Purchase Link
Dins el cicle de Música històrica i patrimoni Ars Longa.
 
Música de Marin Marais, John Dowland, Thomas Ford i d'altres.
 
Philippe Foulon, lyra viol
William Waters, lyra viol i llaüt
 
Philippe Foulon va començar la seva carrera com a solista a Europa dins el Festival Internacional de Bruxelles el 1983 i va obtenir el Primer Premi del Conservatori Reial d'aquella ciutat.
Col·labora regulament amb Wieland Kuijen formant duet de violes.
També ha tocat com a solista en grans festivals europeus, col·laborant amb solistes vocals com James Bowman, Charles Brett, Jaap Schröder, Brigitte Haudebourg, Cristophe Coin, Monica Huggett, John Holoway, Emer Buckley, Olivier Vernet, Stephen Preston. Ha actuat sota la direcció de Tom Koopman, Reinhart Goebel, W. Christie, M. Minkovski, J. C. Malgoire, Bob Van Asperen, etc.
Ha enregistrat també nombrosos discos, rebent excel·lents crítiques per part de revistes i institucions. 
Com a professor, ha participat en el Curso de Música Barroca i Rococó de San Lorenzo del Escorial, en el Curso de Santiago de Compostela i en el Curso de Música Barroca de Segovia. Actualment és professor de viola da gamba, violoncel barroc i baryton al Conservatori de París.
Philippe Foulon és cofundador de varis conjunts de música antiga, com "Les Musiciens du Louvre", l'"Enemble Baroque de Limoges" i el "Lachrimae Consort".
 
William Waters va començar la seva trajectòria com a guitarrista. Posteriorment va estudiar instrumentari antic i va rebre classes magistrals dels principals mestres de l'escenari mundial, entre ells Hopkinson Smith. Entre d'altres guardons va rebre el Primer Premi del Certamen Andrés Segovia de guitarra, a Palma de Mallorca (1981).
Actualment és professor titular de música antiga (instruments de corda pinçada i música de cambra) al Conservatori de Vila-Seca.
Com ha concertista participa en formacions com el Lachrimae Consort de París i ha actuat amb músics i personalitats com Judith Nelson, Victòria dels Àngels, Wieland Kuijken, Rosa Maria Meister i Jorge Fresno.
És membre fundador de dues formacions musicals catalanes: Liaison Ensemble i The Byrd Consort of Viols.
Ha enregistrat diversos discs, entre els que cal destacar (en solitari): Passacalles y obras de guitarra (Santiago de Murzia) i Tres sonatas del Dresden MS (S. L. Weiss).
 
Preu de les entrades a taquilla: 14 euros
Més informació: http://www.arslonga.cat/
Xarxes socials: facebook i twitter 
 
Philippe Foulon

William Waters

Media content

Related content

Share with friends