Ensemble Méridien en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Basilica Santa Maria del Pi

C/ Cardenal Casanyas 16, Barcelona

Purchase Link
Dins el cicle Ars Longa. Música històrica i patrimoni.
 
"Celebrant Bach". Música vocal i instrumental de Johann Sebastian Bach.
 
Creat el 2007 a Barcelona, l'Ensemble Méridien neix amb la voluntat d'interpretar la música dels segles XVII i XVIII des d'una vessant històrica, buscant amb els recursos del segle XX una aproximació a l'estil d'aquella època.
L'Ensemble Méridien el formen joves instrumentistes amb una àmplia experiència cambrística i orquestral a nivell nacional i internacional. Després de formar-se a Catalunya han ampliat la seva formació en el camp de la música antiga a Bèlgica, Holanda, Alemanya i Itàlia. LEnsemble ja rebut classes com a grup amb professionals del món de la música antiga com Erich Höbart, Lorenzo Coppola, Pablo Valetti i Manfredo Kraemer.
Durant la seva curta trajectòria, L'Ensemble Méridien ha tocat en festivals i sales de concert tant a nivell nacional, com la Setmana de Música Antiga de Mataró, l'Auditori de La Mercè de Girona, la Basílica de Montserrat, el Festival de música sacra de Tenerife o el Festival ANTIQVA de la Fundació La Caixa, com a nivell internacional, al Festival Ambronay, on fou grup resident el 2011 i el "Faboulous Fringe" del Festival de Música Antiga d'Utrech 2001, guanyant el Premi del Públic.
 
Preu de les entrades a taquilla: 14 euros
 
Més informació: http://www.arslonga.cat/
 Xarxes socials: facebook i twitter 
 
 Ensemble Méridien són:
 
Elisabeth Bataller, violí i direcció musical
Maria Gomis, violí
Laia Frigolé, soprano
Marta Vila, violoncel
Vega Montero, contrabaix i violone
Josep Maria Martí, corda pinçada
Juan de la Rubia, orgue
 

Ensemble Méridien
 
 
 

Media content

Related content

Share with friends