Bruno Forst en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Basilica Santa Maria del Pi

C/ Cardenal Casanyas 16, Barcelona

Purchase Link
Dins el cicle "Ars Longa. Música històrica i patrimoni".
 
Bruno Forst va estudiar amb Paule Rochais a Cognac i amb Francis Chapelet al Conservatori de la regió de Burdeus, on va obtenir la medalla d'or d'orgue el 1996.
Apassionat per l'orgue hispànic, es dedica a l'estudi de les tabulatures i a la interpretació sobre instruments històrics. A través de la lectura atenta de les fonts, de la pràctica del clavicordi i d'un intercanvi constant amb altres intèrprets, constructors d'instruments, musicòlegs i historiadors, prova de fer-se una imatge clara del que va poder ser la interpretació de la música de tecla entre els segles XVI i XVIII. 
Ha realitzat una edició pràctica de l'Arte Novamente Inventada pera Aprender a Tanger, de Gonzalo de Baena (Lisboa, 1540), que fou el primer llibre d'òrgue publicat a la Península Ibèrica. També ha supervisat la recuperació i edició del Llibre d'orgue de Melchor López (1759-1822). 
La seva activitat com a investigador és enfocada com a intèrpret, i no pas com a estudiós. La seva intensa activitat concertística, que l'ha portat per Europa, Estats Units, Mèxic i Brasil. Ha creat la Capilla de Extravagantes, amb la que du a terme el fruit dels seus treballs en concerts i enregistraments.
Més informació: http://www.arslonga.cat/ 
Xarxes socials: facebook i twitter
Preu de l'entrada a taquilla: 14 euros
 
 
Bruno Forst

Media content

Related content

Share with friends