Carles Trepat en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Biblioteca Nacional de Catalunya

El Hospital 56, Barcelona

Purchase Link
Dins el cicle Ars Longa. Música històrica i patrimoni.


Carles Trepat està considerat un dels millors guitarristes de l'actualitat. Va estudiar amb Jordi Montagut a Lleida i posteriorment amb Eduardo Sainz de la Maza, Eulogio Dávalos, José Tomás, Alberto Ponce, Rafael Andía i Emili Pujol.
La seva carrera concertística va començar als disset anys. Va guanyar nombrosos premis internacionals, entre ells el I Concurs Permanent de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals, el premi Tàrrega del Certamen Internacional de guitarra Francisco Tárrega de Benicàssim, el Premi Especial del Jurat del Concurs Internacional de l'Havana i el Primer Premi del V Concurs Internacional de Toronto.
Ha estat professor col·laborador als conservatoris d'Alacant, Dènia, Vila-Seca, Saragossa, Bilbao, Alkmaar, Volos, Tessalònica, etc., i imparteix curos regularment arreu d'Europa.
Ha col·laborat també com a solista amb l'orquestra Ciudad de Granada, Solistes de Zagreb, English Chamber Orquestra, I Musici, etc., i amb directors com E. G. Asensio, Josep Pons o Leopold Hager.
Carles Trepat està especialitzat en el repertori per a guitarra romàntica. Ha enregistrat també nombrosos discs que han rebut excel·lents crítiques.
Carles Trepat toca habitualment amb una guitarra original d'Antonio Torres amb cordes de budell, seguint criteris historicistes.
 
Preu de venda de les entrades a taquilla: 16 euros
 
Més informació al web del cicle Ars Longa: http://www.arslonga.cat/
Xarxes socials: facebook i twitter
 
 

Carles Trepat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
https://www.facebook.com/pages/Ars-Longa-M%C3%BAsica-hist%C3%B2rica-i-patrimoni/145212988995617

Media content

Related content

Share with friends