Nocturnàlia: Biel Ballester Trio en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Basilica Santa Maria del Pi

C/ Cardenal Casanyas 16, Barcelona

Purchase Link
El Biel Ballester trio és una formació emmarcable en el món del jazz però amb un estil i personalitat pròpies, fins al punt d´haver estat posada en dubte, en més d'una ocasió, la seva pertinença a l'estètica del jazz. El que sí podem afirmar del “Gypsy jazz” o “jazz Manouche” és que es tracta de l'estil de jazz menys americà i més europeu de tots el que s'interpreten.
El Biel Ballester Trio manté la tradició de l'estil, tocant els standards més coneguts del gènere, escrits per Django Reinhardt, però també aporta el seu propi granet de sorra al desenvolupament del gènere amb temes propis. El Trio s’ha fet un nom dins el panorama internacional amb el seu particular i reconeixible estil.
El cineasta nordamericà Woody Allen va escollir dues de les seves peces per a la banda sonora del film Vicky Cristina Barcelona, donant així a la banda un important suport internacional.
Després de tocar amb ells, el senyor Allen va exclamar: “Això és el més proper que podré estar mai de tocar amb en Django Reinhardt!”.
 
Dins el Cicle Nocturnàlia
http://www.ciclenocturnalia.com/
http://www.basilicadelpi.com/
Dimecres 24 de juliol a les 20:30
Jardí Secret de la Basílica de Santa Maria del Pi
L'entrada inclou una copa de cava i una visita al museu de la Basílica

Graci Pedro: guitarra rítmica / Leo Hipaucha: double bass / Biel Ballester: guitarra solista

Media content

Related content

Share with friends