Blues Control en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Miscelanea

c/ Guardia 10, Barcelona

Purchase Link
Com a activitat prèvia al Sónar, el dilluns de la setmana en la que tindrà lloc aquest festival, Sidewalk Bookings i A Viva Veu ens tornem a donar la mà per aquest interesantíssim concert previst pel proper 10 de juny al miscelanea.
 
BLUES CONTROL (Drag City / Siltbreeze / Holy Mountain / US) 
Blues Control és un duo resident a Queens, Nova York, format per Llegeixi Cho i Russ Warterhouse. El seu treball, publicat a través de segells clau de l'underground com Siltbreeze, Fusetron o Holy Mountain, està caracteritzat per desenvolupar en el teclat harmonies psicodèliques d'església al costat d'una guitarra de tall espacial. Les seves obres en definitiva sonen a mig camí entre la terra i l'espai, però en cap lloc dels dos, més aviat en una esfera pròpia. Càlid, íntim, únic i independent són alguns dels conceptes que sorgeixen quan el duo agafa les seves guitarres, sintes i la resta de terrisseria analògica per produir algunes de les composicions més interessants de l'underground nord-americà dels últims anys.
https://soundcloud.com/bluescontrol
 
SAND CIRCLES (Not Not Fun / SWE)
Sand Cirles són d'Estocolm, i van començar la seva activitat com a banda a finals de 2010. Les seves referències es caracteritzen per cassets en els quals hi abunden atmosferes fuzz i acords de sintetitzadors i filtres de diferents característiques amb un rerefons d'eco de cinta. Amb un teló de fons que es crea a través e capes d'electrònica paisatgística i bases senzilles i reverberants. El resultat és una combinació perfecta entre música de meditació i música de ball.
 
https://soundcloud.com/sand-circles
 
Organitza: A Viva Veu i Sidewalk Bookings

Media content

Related content

Share with friends