Unviewed: Animals + Paradise en Sant Cugat del Vallès

Multiple dates

Show previous dates

sala Hoboken

Camí de Can Solà, 9, Sant Cugat

Purchase Link
  
 http://unpictured.es/unviewed
 
Paradise (30') VOSE
Animals (90') VOSE
Convidat: Marçal Forés (director)
 
 
Marçal Forés es va llicenciar a l'ESCAC al 2004. Després de diversos curtmetratges, l'any 2012 va estrenar el seu primer llargmetratge "Animals" (Escandalo Films) al Donostia Zinemaldia (Festival de San Sebastià) i al Sitges Film Festival. Per arrodonir la sessió veurem també "Paradise", una nova història que s'estrena el 29 d'abril al D'A (Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona).
 
Sinopsi Paradise:
Els quatre components de la banda The Presents es perden cercant la sala on tener que fer un concert. Amb la seva furgoneta donaran voltes i voltes, en una road movie amb cert tocs de gènere fantàstic.
 Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=6IVGGCGaOjM
  
Sinopsi Animals:
En Pol, un adolescent que viu amb el seu germà i estudia secundària a l’institut britànic, té un secret: Deerhoof, un tendre ós de peluix que pensa, es mou i amb qui comparteix els seus millors moments. La seva vida transcorre amb normalitat fins que apareix Ikari, un enigmàtic alumne per qui en Pol queda fascinat. Una mort inexplicable i una sèrie d’estranys esdeveniments transformen l’afable vida estudiantil en una aventura fantàstica que absorbeix els seus protagonistes.
 Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8k4zn6GHD8c

Media content

Related content

Share with friends