Vinil()Fest 6

Multiple dates

Show previous dates

Sala BeCool Club

Plaça de Joan Llongueras, 5 (detrás CAT Ràdio, Av.Diagonal - Beethoven), Barcelona

(info extraída de www.timeout.cat)

El bar Vinil() de Gràcia s'ha convertit en un referent imprescindible per a la música feta a Catalunya, ja que és punt de trobada de músics, bones cançons i un ambient inmillorable.

El proper divendres 6 d'abril, el Vinil() celebra el seu sisè aniversari amb una festa a la Sala Be Cool que començarà amb la proposta de la Françoise Pablo i el Dario Vuelta ( La Comarque), seguit per l'Anaïs Pascual, Verónica Vuelta i Cristian Diana (Not from here) que aportaran dues veus maravelloses i una guitarra eléctrica per versionar altres clàssics de la mateixa época.

Després el guitarrista i compositor Emilio Saiz (fill del mític productor Suso Saiz) presentarà algunes cançons del seu projecte, Nothing Places, acompanyat de Xavi Molero a la bateria i una cançò amb Jordi Lanuza al baix. A més, Pau Gener que sorpendrà com sempre amb les seves aparicions, en diferents moments de la vetllada. Més tard, arribarà el torn de Raydibaum+ Inspira (Raydinspira), on les dues bandes catalanes faran algunes cançons pròpies per separat.

Finalment hi haurà l'actuació de la Banda Inèdita formada per Dani Vega (Mishima), Juli Saldarriaga (Love of lesbian), Ricky Falkner (Standstill, Egon Soda), Anaïs Pascual i Xavi Molero (Egon Soda, Zahara, Nacho Umbert), que repasaran alguns clàssics de la història del pop i del rock.

Després dels concerts prepareu-vos per la gran festa de hits d'electrónica pistera a la sala gran de la mà de Bombjack d.j i a la sala de dalt amb Siglo XIX d.j's (Ricky Falkner+ Gonçal Planas), Mi niña d.j (Anaïs Pascual) i Love of Lesbian dj's.

Media content

Related content

Share with friends